Tuotekuvaus
Karhunlaukan katsotaan kuuluvan vanhoihin luostarikasveihin. Lehdissä on mieto valkosipulin maku, käytetään keväällä ruohosipulin tavoin. Myös sipulit voidaan käyttää. Kukkii valkoisin/tähdenmuotoisin kukin vuoden kuluttua kylvöstä.
6,29 € / kpl (sis. 25,5% alv)
Tulossa. Haluan saada ilmoituksen, kun tuote saatavilla.
Karhunlaukan katsotaan kuuluvan vanhoihin luostarikasveihin. Lehdissä on mieto valkosipulin maku, käytetään keväällä ruohosipulin tavoin. Myös sipulit voidaan käyttää. Kukkii valkoisin/tähdenmuotoisin kukin vuoden kuluttua kylvöstä.
Voidaan esikasvattaa, mutta usein helpointa kylvää suoraan kasvupaikalle syksyllä. Esikasvatus: Kylvä harvaan kosteaan kylvömultaan helmikuussa, pidä kylvös hieman kosteana ja laita 18-22°C 2-4 viikoksi. Vaatii itääkseen kylmäkäsittelyn, joten lämpimässä idätyksen jälkeen siirrä -4+4°C 4-6 viikoksi. Esim. kylmähkö jääkaappi toimii tässä hyvin. Tämän käsittelyn jälkeen kylvös siirretään 5-12°C lämpötilaan, vaikka itäminen on jo alkanut. Sijoita taimettumisen jälkeen valoisaan ja kouli 1/ruukku lannoitettuun multaan. Istuta ulos yöpakkasten mentyä’. Suorakylvö: Suoraan kasvupaikalle syksyllä, pidä kylvös kosteana. Viihtyy kosteassa maassa ja leviää suotuisalla kasvupaikalla.